Vasluienii protestează împotriva creării de noi locuri de muncă în oraş

Miting de amploare în Vaslui, după ce un investitor străin a semnat un contract cu primăria prin care se angajează să creeze peste 1.000 de noi locuri de muncă în oraş. Vasluienii spun că investitorul atentează la sănătatea cetăţenilor şi îi cer să părăsească de urgenţă oraşul.

„După cum bine spune o vorbă din popor, munca-i sănătate curată. Deci de muncit ar trebui să muncească doar cei care sunt bolnavi. Noi suntem oameni sănătoşi, nu avem nevoie de noi locuri de muncă în oraş. Să plece investitorul în alte părţi, să ne lase în pace”, a urlat de la o tribună improvizată în faţa primăriei liderul protestatarilor.

Vasluienii spun că vor renunţa la proteste abia după ce proiectul ce prevede creearea unor noi locuri de muncă în oraş va fi anulat. „Dacă e nevoie, ne vom lega cu lanţurile de utilajele investitorului, astfel încât proiectul să nu poată fi îndeplinit. Vom boicota orice gest ce presupune apariţia unor locuri de muncă în Vaslui. Şi-aşa avem timp berechet, că majoritatea dintre noi suntem şomeri. Murim cu ei de gât”, a ameninţat unul dintre manifestanţi.

Din păcate, reprezentanţii primăriei din Vaslui nu au putut fi contactaţi pentru a comenta incidentele, întrucât pâna la această oră nici un angajat nu s-a prezentat la locul de muncă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 septembrie 2010 12:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult