Chiar și în îndepărtatul Vaslui au avut loc proteste de stradă împotriva PSD-ului și guvernării de hoți și chiar și acolo Direcția Copilului a primit misivă „de la centru” să verifice dacă au fost copiii la proteste, chestiune care i-a enervat mai mult decât media pe locuitorii zonei. 

vaslui_tatal_fiu_carciuma.jpg

„Auzi la ei, cum adică să nu mergi cu copilul la protest? Cum să nu participi cu copilul la viața comunității? Mâine poimâine n-or să ne lase să mergem cu el la birt sau când e de omorât un vecin. Ce vreți, să-l lăsăm acasă, la televizor, să ajungă lingău ca ăia pe care-i vede la televizor?”, a declarat un mesean.

Un alt vasluian, care a terminat chiar și liceul, a întrebat de ce sunt verificați la copii chiar acum când în campanie electorală Gabriela Firea folosea exact copiii în scopuri politice împotriva lui Iohannis. Discuța a fost întreruptă de repetentul satului care a invocat o excepție de neconstituționalitate când a fost trecut cu „trei 50” pe caiet și totul a generat într-un omor urmat de viol. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.02.2017 10:59 Social

National Cinematografic