Vasluienii, revoltaţi că se verifică prezenţa copiilor la proteste: “Ce urmează, să nu-i mai lase nici în birt?!”

Chiar și în îndepărtatul Vaslui au avut loc proteste de stradă împotriva PSD-ului și guvernării de hoți și chiar și acolo Direcția Copilului a primit misivă „de la centru” să verifice dacă au fost copiii la proteste, chestiune care i-a enervat mai mult decât media pe locuitorii zonei.

„Auzi la ei, cum adică să nu mergi cu copilul la protest? Cum să nu participi cu copilul la viața comunității? Mâine poimâine n-or să ne lase să mergem cu el la birt sau când e de omorât un vecin. Ce vreți, să-l lăsăm acasă, la televizor, să ajungă lingău ca ăia pe care-i vede la televizor?”, a declarat un mesean.

Un alt vasluian, care a terminat chiar și liceul, a întrebat de ce sunt verificați la copii chiar acum când în campanie electorală Gabriela Firea folosea exact copiii în scopuri politice împotriva lui Iohannis. Discuța a fost întreruptă de repetentul satului care a invocat o excepție de neconstituționalitate când a fost trecut cu „trei 50” pe caiet și totul a generat într-un omor urmat de viol.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 februarie 2017 08:02

Alte articole

Vezi mai mult