Vasluienii supralicitează în proiectul #unitisalvam: Nu mergem la vot și protestăm în cârciumă

Ecourile proiectului #UnitiSalvam care îndeamnă românii să nu participe la votul de duminica aceasta și să protesteze pentru schimbarea legii electorale au ajuns până și în îndepărtatul Vaslui. Locuitorii din zonă au apreciat demersul și au declarat că sunt dispuși să facă și mai mult: vor protestat în cârciumă până se schimbă ceva.

”Spre deosebire de copilandrii din București, care abia învață ce înseamnă absenteismul în aproape orice domeniul al vieții. Avem absenteism la muncă dacă vine inundația sau absenteism când e vorba de școală”, spune Ghiocel Asimionesei, un important lider de opinie vasluian. De altfel, în unele zone ale județului au și început deja protestele: un grup de protestatari vasluieni au spart pivnița primarului, pentru că-i membru de partid, și i-au luat băutura și murăturile.

Totdată, vasluienii spun că s-au implicat foarte serios în mișcarea #unitisavam: „Am auzit că cumnatul vrea să meargă la vot, așa că mi-am impus punctul de vedere cu ajutorul unui par smuls din gard și un topor înfipt în ceafă. De bucurie că l-am convins m-am dus să fac sex cu soră-mea”, a explicat un alt român implicat în politică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 mai 2014 16:05

Alte articole

Vezi mai mult