Ceea ce părea o idee bună s-a dovedit a fi tot un fel de treabă făcută pe un sfert, așa cum se fac mai toate lucrurile în București. Mii de localnici ai Capitalei au ieșit din case cu canistre de benzină și brichete sperând că se dă în sfârșit foc orașului, așa cum trebuia făcut de multă vreme.

incendiu_baneasa.jpg

„Nici nu vă puteți închipui dezamăgirea de pe fața mea când am ajuns la locul incendiului și m-au oprit pompierii să arunc și eu benzină peste, să întreținem focul. Cică nu acum, că trebuie să stingem, că să-i mai dăm o șansă”, a declarat unul din primii oameni veniți la incendiul izbucnit în zona Băneasa.

Capitala a ratat astfel încă o șansă să arate ca un oraș civilizat. „Știm deja de mai bine de 20 de ani că singura soluție pentru a rezolva probleme de-aici e să dăm foc și să reconstruim de la zero. Din păcate nu a exista nici voință politică și nici curaj pentru a lua genul ăsta de măsuri radicale”, a explicat artitectul Decebal Popescu pentru Digi24.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 30.08.2019 17:58 Social

National Cinematografic