Activitate febrilă pe conturile de Facebook ale veganilor. Aceștia dau ”remove tag” la toate pozele în care sunt ei de Sărbători, în ipostaze în care efectiv se îndoapă cu carne de porc, împreună cu rudele și prietenii.vegan_remove_tag.jpg

Veganii, care începând de luni au revenit la stilul de viață sănătos, precum și la sfaturile și ideile lor de rahat, sunt disperați să șteargă urmele consumului nesăbuit de carne și să păstreze aparențele.

”Dobitocul de cumnatu-meu mi-a făcut 174 de poze în care mănânc de la piftie și sarmale la afumături, caltaboși, tot, ce să mai. Sunt distrusă”, se lamentează Daria, vegană. Daria e atât de disperată că vrea să-și facă operații estetice doar ca să nu mai semene cu dezgustătoarea carnivoră din poze.

”Hei, Elena, ce-ai făcut de Revelion? Asta nu ești tu cu o ciozvârtă de porc și cu o artifică, pe balconul cabanei?”, a fost primul lucru auzit de o vegană în prima zi de muncă. Elena a solicitat inclusiv la Google ”dreptul de a fi uitată”, pentru că apare în câteva mii de poze în care bagă carne în ea ca hămesita.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 08.01.2020 11:08 Social

National Cinematografic