Verestoy Attila va defrişa toate pădurile din Dâmboviţa, ca să scăpăm de urşii care atacă oameni

Răbdarea autorităţilor a ajuns la capăt! După ce un bărbat a fost ucis azi de un urs în judeţul Dâmboviţa, la doar patru zile după ce un alt urs a atacat, tot în Dâmboviţa, trei persoane, omorând una şi rănindu-le pe celelalte două, reprezentanţii Ministerului Mediului şi Pădurilor au decis să apeleze la o soluţie extremă: Verestoy Attila.

„Urşii deja îşi fac de cap în Dâmboviţa, aşa nu se mai poate! Ne vedem nevoiţi să aplicăm soluţia finală în cazul pădurilor din Dâmboviţa, defrişarea lor totală! De operaţiune se va ocupa Verestoy Attila, acest rege neîncoronat al defrişărilor, un veritabil Rambo al copacilor, cum mai e el cunoscut între apropiaţi”, a anunţat azi Rovana Plumb, ministrul de la Mediu şi Păduri.

Udemeristul a acceptat deja oferta ministerului şi promite că nu-i va lua mai mult de trei zile ca să defrişeze tot judeţul Dâmboviţa. „O fac cu cel mai mare plăcere”, spune Verestoy. „Nu ştiu cum să ve spun, dar eu de mic visez să defrişez un judeţ întreg. Dacă se cere la mine, defrişez toată România. Poate chiar ar fi indicat s-o fac, să dispară odat toate animalele sălbatice din ţara asta a vostru”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 septembrie 2012 14:09

Alte articole

Vezi mai mult