Veriga lipsă între maimuţă şi om, descoperită! Aplauda la aterizare în Wizz Air

Era căutată de secole de savanţi din lumea întreagă şi a fost descoperită abia acum, într-o aeronavă. Celebra verigă lipsă între om şi maimuţă a fost identificată aplaudând la aterizarea unui avion Wizz Air, comportament atât de primitiv că la om a dispărut de foarte mult timp.

„Ce e mai interesant e că erau foarte multe exemplare, cu un miros specific, de neanderthalian, dar, atenţie, erau date şi cu parfum, împrumutând trăsături aproape umane. Am senzaţia că există o populaţie semnificativă de astfel de pitecantropi în România, populaţie care în milioane de ani ar putea evolua, devenind oameni, dar cred că e puţin probabil, ei seamănă mai mult cu cimpanzeii decât cu omul”, explică savantul american Saul Silverstein.

În timpul zborului, pitecantropul chemat stewardesa, a cerut o pungă de seminţe şi a insistat să se pună manele la sistemul audio al avionului, motivând că difuzorul telefonului lui nu bate până la primele locuri, după care la aterizare şi-a făcut un selfie, şi a tăguit în Facebook toţi pasagerii din avion.

Scris de Ionut
15 iunie 2015 14:06
Citește mai mult despre: cimpanzeu cocalar veriga lipsa Wizz Air

Alte articole

Vezi mai mult