Veritabil colț de rai! Într-o localitate din România n-a călcat vreodată un turist român

Se vorbește prea puțin despre localitatea Frâncești, poate cea mai frumoasă comună din România și asta nu este o întâmplare. Locuitorii trăiesc într-un adevărat colț de rai, în sânul naturii, într-o zonă înconjurată de dealuri, munți și păduri și ar vrea să rămână așa cât mai mult timp.

„Nu pot să vă spun exact unde se află localitatea noastră, că asta ar însemna că o să încercați să o vizitați și nu vrem. Turism am văzut ce e. Mașina parcată pe spațiul verde, boxa bluetooth, ladă portabilă cu beri luate de la Mega, ori copii enervanți, ori o prietenă mai tânără care râde ca proasta de se aude în tot satul, mizerie, trafic, nu mulțumesc. Nu dorim turiști aici că nu ne-am tâmpit la cap. Avem din ce trăi, mai cu oile, mai cu gospodăria ne descurcăm. Dacă întreabă cineva spuneți-le că avem foarte mulți țigani pe-aici, să nu fie tentați să vină”, a declarat primarul localității.

Drumul de acces este unul dificil, mai ales pentru că sătenii vin o dată la trei luni și sabotează podul de lemn care face accesul mai ușor. În plus, din 100 în 100 de metri sunt puse bariere pe care scrie „acces permis doar riveranilor” iar pe autobuzul școlar al primăriei este o inscripție care spune „nu frânez pentru turiști”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

18 august 2023 11:10
Citește mai mult despre: rai turisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult