Veste proastă pentru Dragnea! Grindeanu nu poate fi demis, că e bugetar

Toate legile și avantajele date de-a lungul timpului de politicieni pentru a-și asiura voturile bugetarilor se întorc acum împotriva lor. A aflat-o și Liviu Dragnea când a încercat să-l dea afară pe premierul Grindeanu care, fiind angajat la stat, nu poate fi dat afară niciodată.

„Conform legii trebuie parcurse mai multe etape până să fie dat afară. Mai întâi trebuie făcut mustrare verbală în cadrul comitetului oamenilor muncii, apoi se dă avertisment scris și abia după trei luni putem trece la măsurile cu adevărat dure, sancționarea cu 10% din salariul de bază pe trei luni. Dacă nici atunci nu își bagă mințile în cap putem propune desfacerea contractului de muncă dar doar dacă aducem un dosar întreg cu dovezi că nu și-a îndeplinit obligațiile profesionale”, a explicat un secretar de stat din ministerul Muncii.

Mai mult, tot conform legii, întrucât Grindeanu este angajat al statului, nici nu trebuie să muncească și nici nu poate fi obligat în vreun fel s-o facă. „Din datele noastre, avem doar două posibilități. Prima, să-l împușcăm. A doua, să-i mărim salariul, că deja a început să comenteze că sunt salariile mici și poate pleacă să fie prim-ministru la o firmă privată”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 iunie 2017 09:06
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu

Alte articole

Vezi mai mult