Veşti bune! Germania ar putea începe să facă autostrăzi în România, că la ei nu mai e loc

Reichstag-ul a discutat la finalul săptămânii trecute câteva aspecte importante legate de autobahn ajungându-se la concluzia că nu mai este loc în Germania pentru a se construi așa ceva. Prin urmare, la inițiativa Fuhrer-ului Angela Merkel, s-a luat decizia construirii de autostrăzi în alte țări, să nu-și mai strice națiunea mașina când merge în concediu sau blitzkrieg.

„Pentru început o să începem cu o țară mai de scheisse, așa, că ăia or să ne pupe și picioarele când o să vadă un drum drept, le mai dăm și o pungă de mărgele colorate și controlăm tot. Apoi, după ce-i civilizăm pe papuași construim și celelalte țări din preajma României”, a declarat un înalt oficial german.

Constructorii germani doresc să pornească construcția de autostrăzi în România noaptea, astfel încât până se prinde vreun inspector în construcții că e ceva în neregulă, adică peste 5 ani, să fie suficient de multe încât autoritățile române să nu poată face altceva decât o comisie în care să dea vina unii pe alții.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 mai 2017 12:20
Citește mai mult despre: autostrazi Germania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult