Reichstag-ul a discutat la finalul săptămânii trecute câteva aspecte importante legate de autobahn ajungându-se la concluzia că nu mai este loc în Germania pentru a se construi așa ceva. Prin urmare, la inițiativa Fuhrer-ului Angela Merkel, s-a luat decizia construirii de autostrăzi în alte țări, să nu-și mai strice națiunea mașina când merge în concediu sau blitzkrieg.

autostrada_in_fata_portii.jpg

„Pentru început o să începem cu o țară mai de scheisse, așa, că ăia or să ne pupe și picioarele când o să vadă un drum drept, le mai dăm și o pungă de mărgele colorate și controlăm tot. Apoi, după ce-i civilizăm pe papuași construim și celelalte țări din preajma României”, a declarat un înalt oficial german.

Constructorii germani doresc să pornească construcția de autostrăzi în România noaptea, astfel încât până se prinde vreun inspector în construcții că e ceva în neregulă, adică peste 5 ani, să fie suficient de multe încât autoritățile române să nu poată face altceva decât o comisie în care să dea vina unii pe alții.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 07.05.2017 14:20 Social

National Cinematografic