Veşti bune pentru absolvenţii de facultate: S-au mărit salariile la McDonalds şi Dristor Kebab

Cel mai important angajator de absolvenţi de facultate, McDonalds, a anunţat că va mări anul acesta salariile pentru job-urile „new entry”, de învârtitor de burgeri, prăjitor de cartofi şi înfăşurător de şenvişuri. „În medie, va fi o creştere cu 5%, ceea ce înseamnă că vom lua faţa benzinarilor sau chioşcurilor de ţigări şi cola, principalii noştri concurenţi pe piaţa muncii”, a anunţat un reprezentant al companiei.

La nici o zi de la anunţ şi celălalt mare jucător de pe piaţă, lanţul de şaormării Dristor, a anunţat că va mări salariile pentru „mânuitor macetă şaorma”, „învârtitor” şi „desfăcător de borcane de castraveciori”. „Concurenţa e dură, e normal să ai oameni cu licenţă, bine pregătiţi, absolvenţi de Psihologie sau Ştiinţe Politice, să ştie să spună cu intonaţie „Doriţi maioneză?”, spune Omar Arafat, şeful departamentului de PR de la Dristor Kebab.

Cei mai căutaţi absolvenţi de facultate sunt cei de la Limbi Moderne Aplicate, pentru că pot să spună în mai multe limbi „doriţi şi sos?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 iulie 2013 08:07

Alte articole

Vezi mai mult