Vești bune pentru bucureșteni: Blocajul rutier de la Răzoare va fi redat traficului

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a anunțat că lucrările de modernizare a blocajului rutier de la Răzoare au ajuns la final: „Suntem pregătiți să facem față traficului chiar și la orele de maximă aglomerație, fiindcă noul blocaj rutier are patru benzi de staționare pe fiecare sens. De săptămâna viitoare îi așteptăm pe bucureșteni să se înghesuie la noile semafoare din intersecție, care vor funcționa și zi și noapte pe culoarea roșie.”

Șoferii din București sunt încântați de noul tronson de blocaj rutier și spun că a meritat să aștepte câteva luni pentru modernizarea acestuia. „Abia aștept să văd cum arată noul blocaj de la Răzoare”, spune un tânăr distribuitor de pizza. „De o vreme încoace sunt nevoit să merg pe rute ocolitoare ca să mă blochez în trafic. De acum încolo, oriunde am comandă tot aici o să mă găsiți.”

Potrivit constructorilor, noul nod de aglomerație va lega cu succes șase dintre cele mai importante artere ale Bucureștiului. De exemplu, coloana care se formează pe Bulevardul Timișoara le va bloca pe cele de pe Drumul Sării și respectiv Bulevardul Geniului, unde se face preselecția pentru ambuteiajul de pe Șoseaua Panduri. Șoferii care vor să prindă un loc bun în acest ambuteiaj vor trebui să plece mai de dimineața de acasă, dintr-un motiv foarte simplu: în acest ambuteiaj au prioritate cei care vin dinspre Bulevardul Drumul Taberei, pentru că ei așteaptă de seara.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 iulie 2012 10:07

Alte articole

Vezi mai mult