Vești bune pentru cei blocați pe DN1! Până ajung ei la munte sigur ninge

Oropsiții soartei, oamenii care pe ce că domiciliază în „orașe” mizerabile ca București sau Ploiești, își continuă acum existența mizerabilă încercând să prindă un pic de aer curat de la munte, acești prăpădiți au auzit în sfârșit o veste bună, prima după 1965 când tovarășul Nicolae Ceaușescu a devenit liderul României și i-a adus din fundul Moldovei la oraș, chiar dacă erau analfabeți și puțeau. Conform ultimelor estimări ale meteorologilor, până ies ei din blocajul de pe DN1 sigur va ninge la munte.

„Din ce știm noi, că am repetat ca papagalii astea aproape un secol, există șanse de precipitații la munte, unele sub formă de ninsoare. Anul ăsta, poate, anul viitor, tot ce se poate, dar până ies ei de-acolo, sigur”, a declarat șeful agenției naționale de meteorologie, aflat și el la Comarnic, în trafic, în scurtul răgaz în care animalele de la volan s-au oprit din claxonat.

Pe de altă parte, dacă ninsoare nu va fi, meteorologii garantează sigur polei, care este la fel de bun. Orice cimpanzeu pasionat de schi va putea să se dea cu ele direct pe carosabil, atâta timp cât evită accidentele rutiere, mașinile cu girofar și restul bețivilor care umblă pe DN1 de parcă sunt la mă-sa pe uliță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 decembrie 2022 15:34
Citește mai mult despre: DN1 ninsoare trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult