Veşti bune pentru cei din Berceni. Pasajul Piaţa Sudului va fi umplut cu apă şi va deveni ştrand

Iată de ce Piedone era un gras incompetent și inutil în sectorul 4! Pe vremea lui nu s-a făcut nici o investiție dar noul primar, mereu atent la nevoile cetățenilor, a demarat deja un amplu proiect de modernizare a cartierului Berceni. Astfel, în pasajul Piața Sudului, care oricum nu va fi gata niciodată, se va turna apă și locuitorii din cartierul Berceni vor avea parte de cel mai mare ștrand din București.

„N-am așteptat aprobările de la Apa Nova sau primăria Generală. Am spart o țeavă, am dat muzica disco la maxim și startul la distracție. Măcar atâta bucurie să oferim șoferilor care stau cu orele în blocajul rutier”, a declarat primarul interimar, Daniel Băluță. Acesta estimează ca până mâine seară apa să fie suficient de adâncă încât să poți sări direct de macara în pasaj.

Întrucât finațarea memorialului Colectiv a fost sistată, din cauza unui scandal de corupție, primăria a decis să folosească acești bani pentru a angaja o serie de animatoare în bikini care să atragă lumea la bazin. „Pe viitor dorim să cumpărăm și un submarin și să extindem pasajul până la canalul Dâmbovița, să facem tururi și să atragem turiști în zonă”, a mai spus primarul interimar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 aprilie 2016 16:04
Citește mai mult despre: berceni pasaj piata sudului

Alte articole

Vezi mai mult