În sfârşit, cineva se gândeşte şi la artiştii de circ! În cadrul planului de fluidizare a traficului, primarul Capitalei a făcut un anunţ important pentru clovnii bucureşteni: 500 de lei lunar, echivalentul a două plinuri de benzină, dacă împarţi maşina spre serviciu cu alţi 42 de oameni.

500lei_masina_clovni.jpg
"Lucrez în artele spectacolului de peste zece ani. Înainte veneam la muncă fiecare cu propriul Volkswagen Broscuţă, însă acum ne gândim serios să ne adunăm toţi 50 într-o singură maşină ca să profităm de oferta doamnei Firea. O să stăm un pic mai înghesuiţi, dar salvăm mediul înconjurător şi facem şi economie!", a declarat Bongo Nicolae, saltimbanc la un circ multinaţional din cartierul Băneasa.

"O idee chiar mai bună decât aia cu voucherul de 250 de lei pentru monociclu", a apreciat Muţunache Popescu, măscărici adjunct la o cooperativă de circari.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 17.10.2018 16:53 Social

National Cinematografic