Vești bune pentru reumatici! Vine nămol pe țeavă în Sectorul 3

Te simți obosit? Te dor oasele? Te trezești tot mai greu dimineața? În vocabularul tău apar tot mai frecvent cuvintele ”junghi”, ”șale”, sau ”văleu”? Probabil ai reumatism! Dar stai! Acum nu mai trebuie să arunci banii pe sejururui scumpe în stațiuni de renume! Cu puțină ambiție te poți muta în sectorul 3, unde la robinet curge nămol sapropelic binefăcător!

Nu mai așteptat! Îmbăiază-te chiar acum într-o cadă plină ochi cu nămol! Nămolul de Sector 3 e cunoscut încă din cele mai vechi timpuri. E cunoscută longevitatea boșorogilor din Sectorul 3, grație miraculosului nămol. Rețeta nămolului e ținută la secret cu strășnicie de angajații Radet, care nici măcar sub tortură n-au dezvăluit compoziția.

Uită de spinarea înțepenită! Nu te mai zvârcoli de durere în pat! Știai că și în Sectorul 3 este subvenționată căldura? Mută-te chiar acum în S3 și scufundă-te într-o mlaștină a binelui! Cel mai bun nămol este primul, care vine dimineața pe țeavă. Nu uita! Orice fel de filtru montat pe robinet reține particulele binefăcătoare. Articol susținut de Regia Autonomă de Termoficare și Primăria Sector 3. Fii cu noi, hai la noroi!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 noiembrie 2021 12:49
Citește mai mult despre: nămol sector 3

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult