Veşti bune pentru şoferii vasluieni! Spirtul Mona, disponibil acum în varianta fără alcool

Aceeaşi savoare, niciun strop de alcool! Conducătorii auto din estul ţării se vor putea bucura responsabil de inconfundabila nuanţă bleu-ciel a spirtului Mona, varianta non-alcoolică urmând să ajungă luna viitoare în farmacii, transmit producătorii cunoscutei băuturi.

“Sunt foarte bucuros”, declară Ghiocel Asimionesei, unul dintre vasluienii pasionaţi de licoarea azurie. “Până acum, când ieşeam la coasă pe deal şi mă combinam cu băieţii la o kilă de Mona, unul dintre noi trebuia mereu să se abţină cât de cât, ca să nu intre în comă şi să-i poată încărca pe ceilalţi în remorca tractorului. Acum se poate şi şoferul bucura de o Mona proaspătă fără alcool! Nu e chiar acelaşi lucru, dar decât să bei apă sau alte substanţe a căror menire e să fie băute…”

Lansarea oficială a Monei fără alcool a cuprins şi un moment umoristic, un cunoscut comic vasluian întrebându-i pe reprezentanţii companiei dacă produsul lor poate fi folosit şi pentru dezinfectat răni sau şters ochelarii. “Câtă imaginaţie! Să faci aşa ceva cu bunătate de spirt”, a exclamat publicul printre hohote.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
11 mai 2013 09:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult