Veşti bune pentru un român. Medicii i-au spus că mai are de plătit doar 6 rate la bănci

Atmosfera încărcat din aceste zile este un pic mai veselă și mai optimistă pentru unul dintre noi. Marius Costea din București a primit o veste surpriză de la medici, care-l va face să fie mult mai relaxat în următoarea perioadă. Aceștia i-au spus că dacă o ține tot așa va mai plăti maxim 6 rate la bănci. 

„Beau ocazional, fumez la petreceri și fac sport din când în când. În rest muncesc 18 ore pe zi ca să-mi plătesc ratele la bănci. De aceea vestea primită de la medici m-a bucurat nespus. Totuși, pesimistul din mine a zis să obțină și o a doua opinie, de la niște medici din străinătate. Aceștia au fost și mai optimiști, mi-au zis că mai am de plătit patru rate”, povestește Marius. 

Acesta spune că, imediat ce va termina cu ratele se va concentra pe alte aspecte importante ale vieții. „Nici nu cred că o să mă mai duc la muncă, chiar nu are rost să mă mai chinui cu detaliile astea. Voi sta mai mult alături de cei dragi, părinții și, în special, bunicii”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 martie 2017 14:12
Citește mai mult despre: medici rate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult