Locuitorii din Ditrău pot răsufla în sfârşit uşuraţi! Rezultatele analizelor efectuate recent de Institutul Balşok Matthias din Miercurea Ciuc arată, fără urmă de echivoc, că cei doi angajaţi srilankezi de la brutărie sunt perfect sănătoşi, nefiind purtători ai noului coronavirus.

secui_urat_romani.jpg
Acum, întreaga Secuime se poate concentra din nou pe urât românii, activitate care fusese parţial suspendată în ultimele săptămâni.

"Oficial, cei doi srilankezi nu sunt contaminaţi cu nicio tulpină de coronavirus, gripă, herpes sau Epstein-Barr, şi poate mai important, analizele noastre arată clar că nu sunt români", spune dr. Fekete Pisti, epidemiolog.

"Oricum săturasem la mine să port pică pe fraţile noastre din Sri Lanka. În sfârşit pot să mă întorc la hobby-ul mea preferată, să detestăm împreună cu toţii la românul cotropitor", spune viceprimarul din Ditrău, Dakos Verdes.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 27.02.2020 13:14 Social

National Cinematografic