Vești bune. Timpul cât montezi mobilă de la Ikea se va lua în calcul pentru pensie

Decizie importantă pentru toți românii care au montat mobilă de la Ikea. Zilele de montaj vor fi socotite ca muncă atunci când se va calcula pensia. Tot ce trebuie să facă românii care au montat mobilă este să facă o poză cu mobila asamblată și cu ei în maieu, ținând un imbus în mână, poze pe care le vor atașa la dosarul de pensionare.

Românii care în acest moment montează mobilă de la Ikea sunt rugați să pună imbusurile jos și să fie atenți la noile proceduri. La achiziția unei noi mobile, nu mai chemați echipa de montaj, pentru că vă fură zilele de muncă pentru pensie. Există deja angajați Ikea care au ieșit la pensie chiar și la 30 de ani, exact ca polițiștii, pentru că au asamblat suficientă mobilă pentru o viață întreagă de muncă.

Mare atenție! Nu neglijați obiectele mici. Spre exemplu, dacă ați cumpărat un cactus din Ikea, la dosarul de pensie puteți bifa 3 ore ca șofer în condiții grele, o oră transport marfă, o jumătate de oră montaj și un sfert de oră design interior, în cazul în care potriviți ghiveciul la geam.

Românii care montează mobilă simplă vor primi punctajul de muncitor necalificat, însă cei care montează canapele sau pătuțuri suspendate pentru copii vor fi trecuți la muncă de înaltă calificare, echivalentul profesiilor cu facultate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 ianuarie 2023 09:12
Citește mai mult despre: ikea mobilă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult