Chiar dacă virusul ucigaș din China a băgat spaima în locuitorii planetei, bucureștenii pot sta liniștiți. Celebrul epidemiolog european Pierre de Cebal spune că locuitorii Capitalei sunt feriți de coronavirus datorită poluării masive din oraș. ”Virusul nu rezistă suficient încât să infecteze pe cineva”, spune reputatul epidemiolog.

coronavirus_verificari_aeroport.jpg Specialistul european spune că sunt șanse ca virusul nici să nu apuce să ia contact cu aerul infect de București. ”În mod normal, virusul ar putea ajunge prin cineva care sosește în oraș cu avionul. Însă dacă persoana bolnavă prinde un taximetrist clasic de București, moare coronavirusul de la aerul din taxi până să iasă din Otopeni”, a explicat acesta.

”Desigur, este doar o victorie de etapă pentru bucureșteni, nu va muri niciunul de pe urma coronavirusului din China, însă vor muri mult mai mulți de pe urma poluării masive care există în capitala României”, a atras însă atenția Pierre de Cebal. ”Dar, pe de altă parte, bucureștenii și-au ales-o singuri pe Gabi Firea, deci pe undeva și-o și merită.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 27.01.2020 10:56 Social

National Cinematografic