Veşti proaste: acţiunile RedTube au scăzut pentru a doua zi consecutiv

Listarea la bursa din New York a cunoscutului site de „socializare de unul singur” nu a avut succesul scontat. Mark Pornberg, fondatorul RedTube, a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a încercat să calmeze investitorii.

Aceştia au fost destul de deranjaţi de faptul că acţiunile companiei, evaluată la 500 de miliarde de dolari, au scăzut brusc odată ce s-a făcut listarea la bursă. “Practic ne-am luat-o în mână”, s-au plâns aceştia. Printre cauze, spun experţii, se numărăr decizia RedTube de a băga reclame în timpul filmelor, pentru a strânge mai mulţi bani. “Dom’le mă uit şi eu liniştit la un film, îmi văd de treabă şi, când mă simt mai bine, zbang, Stela şi Arşinel cântând Farmacia inimii, Catenaaa! Îţi strică tot cheful”, s-a plâns un acţionar român.

În plus, mulţi acţionari s-au plâns că preţul a rămas mare doar câteva minute, maxim 20, după care a început să scadă vertiginos. “Prea puţini brokeri au rezistat la listarea pe bursă mai mult de jumătate de oră dar aceştia sunt cei care au cumpărat cele mai multe acţiuni”, a explicat Pornberg.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 mai 2012 05:05

Alte articole

Vezi mai mult