Vești proaste de la noii patroni McDonald’s România: ”Nu schimbăm nimic, produsele rămân aceleași!”

Vestea că McDonald’s România are patroni noi i-a făcut pe mulți să spere că celebra rețea de fast food ar putea începe să vândă și produse comestibile. Speranța a fost însă spulberată la câteva ore după anunțul vânzării: ”Nu schimbăm nimic la rețetele noastre”, a anunțat noul patronat.

”Plasticul rămâne, în continuare, un produs ușor de obținut și extrem de ieftin, deci nu există nici un motiv să-l schimbăm cu carne. Cu atât mai mult cu cât, spre deosebire de carne, plasticul nu se alterează și nici nu trebuie transportat și păstrat în condiții speciale, care să implice costuri din partea noastră”, a explicat noul CEO al McDonald’s România.

Dar poate cel mai important lucru este că nici măcar uleiul nu va fi schimbat. ”Uleiul McDonald’s nu s-a schimbat din 1995, când s-a deschis primul magazin în România. Și cel ajuns în 1995 în România nici măcar nu era un ulei proaspăt, ci un ulei folosit prima dată în 1940, în primul magazin McDonald’s din istorie. E uleiul al cărui gust îl adoră clienții noștri, ar fi un gest sinucigaș să-l schimbăm”, spun noii patroni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 ianuarie 2016 16:01
Citește mai mult despre: mcdonald's

Alte articole

Vezi mai mult