Visul de aur al locuitorilor din Drumul Taberei, metrou în cartier, a fost spulberat. Arheologii spun că n-au găsit metrou în niciuna din zonele în care au săpat și au renunțat oficial la căutări.

metrou drumul taberei santier.jpg ”Șantierele din Drumul Taberei nu sunt pentru a construi un metrou, cum eronat au crezut anumite persoane, ci sunt simple situri arheologice”, a explicat Decebal Popescu, șeful echipei de arheologi. ”Din păcate pentru cei din Drumul Taberei, după 3 ani de săpături  n-am găsit nici o urmă a prezenței metroului. Îmi pare rău s-o spun, dar în Drumul Taberei n-a fost și nici nu va fi vreodată metrou.”

Pentru a le mai atenua amărăciunea locuitorilor din cartier, guvernul a dat o ordonanță de urgență prin care Drumul Taberei va deveni un simplu sat de la marginea Bucureștiului. ”Privit ca sat, Drumul Taberei pare chiar dezvoltat”, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului. ”Iar într-un sat nimeni nu are motive să se plângă de lipsa metroului.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 12.02.2016 16:13 Social

National Cinematografic