Veşti proaste pentru corupţi! Fiecare carte scrisă de un poliţist le adaugă 30 de zile la pedeapsă

Asta înseamnă justiție! O nouă ordonanță de urgență prevede ca la fiecare carte scrisă de un polițist toți condamnații pentru corupție aflați în penitenciare vor executa o lună în plus de pedeapsă. Ordonanța e valabilă și pentru corupții eliberați condiționat, care vor fi obligați să se întoarcă la bulău.

Imediat după intrarea în vigoare a legii, în toate secțiile de poliție tastaturile duduiau! Unii polițiști, mai tradiționaliști, scriu cărțile sub formă de procese verbale. Din fericire, aceeași portiță care le permite corupților să scrie orice mizerie și să li se ia în calcul la reducerea pedepsei a fost păstrată și în cazul polițiștilor. Pentru că mulți polițiști nu prea le au cu beletristica, se descurcă și ei cum pot. 

La ce opere să ne așteptăm de la polițiști? Unele chiar sună bine. Unul scrie ”1001 procese verbale cu blonde”, altul scrie ”La pândă cu radarul în lanul de secară”, altul ”Top 300 vedete care mi-au dat șpagă”, titluri care probabil se vor vinde mai bine decât cartea lui Marian Godină, cel care a dat startul.

Scris de TNR
25 februarie 2016 09:00
Citește mai mult despre: carti corupti inchisoare politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult