Una caldă şi una rece pentru milioane de elevi din întreaga ţară! Mâine, 11 martie, Guvernul a decis să închidă toate şcolile. Din păcate, pentru că nu se ştie exact când vor fi redeschise, examenul de Bacalaureat se va da în această seară.

baculsedadiseara.jpg
"O să fie puţin mai greu decât Bacul obişnuit, pentru că trebuie să înghesuim toate cele patru-cinci probe într-o singură seară", a explicat ministrul Educaţiei, probabil tot Ecaterina Andronescu.

În plus, nu doar elevii de clasa a 12-a vor da Bacul, ci şi cei mai mici, până la clasa pregătitoare. "Nu ştim mai nimic despre această epidemie. Dacă ne trezim că stăm cu şcolile închise zece, douăzeci de ani? Nu putem să-i văduvim pe bieţii copii de o diplomă atât de necesară. Bineînţeles, dacă vor trece examenul din această seară, pentru care mai au câteva ore să se pregătească. Succes!", a adăugat ministrul Educaţiei, care dacă nu e Ecaterina Andronescu sigur e Andrei Marga.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 10.03.2020 15:17 Social

National Cinematografic