Veşti proaste pentru politehnişti. Singura fată din universitate şi-a găsit prieten

O cheamă Anda, are 21 de ani, e singura studentă din toţii anii de studii în Universitatea Politehnică şi a frânt ieri 1740 de inimi plăpânde de inginer, colegi cu ea. Potrivit surselor din campus, Anda şi-ar fi găsit un prieten, spulberând speranţele a mii de colegi care se masturbau zilnic la gândul că într-o zi chiar o s-o atingă.

Unul din colegi, Maxenţiu, 21 ani, Automatică, povesteşte printre lacrimi că Anda n-a mai fost văzută în cămin de 3 zile şi că e posibil să fi dormit acasă la noul prieten. Ce e mai grav este că Anda s-a combinat cu un absolvent de UNATC, pe care îl cheamă Tudor, e cu 2 ani mai mare decât ea, are codiţă şi poate fi văzut foarte des prin Control, pe unde adună în mod ironic chiştoace de pe jos, pretinzând că ar fi hipster şi nu sărac. În timpul liber cântă într-o trupă şi vrea să se mute la Berlin, pentru că Barcelona e “prea consumeristă”.

Se pare că se ştia că Anda ar fi îndrăgostită. Un spider-bot de căutare făcut de unul din colegi sesizase deja că Anda ar fi bifat “It’s complicated” în Facebook, şi azi deja a trecut la “In a relationship”, semn că temerile lor cele mai negre s-au adeverit. Alţi colegi i-au sunat pe părinţii Andei, să-i spună că aceasta a făcut sex, trimiţând ca dovadă o poză din Instagram cu Anda şi Tudor ţinându-se de mână.

Scris de Ionut
3 noiembrie 2017 14:11
Citește mai mult despre: Politehnica programatori relatii

Alte articole

Vezi mai mult