Veşti proaste pentru şefi. Coronavirusul se poate lua şi prin pupat în cur!

Pericol major de contagiune cu coronavirus în corporaţiile din România. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, virusul se transmite şi prin pupat în cur, deci şefii sunt principalii vizaţi, precum şi cei care pupă după cel infectat. Patrick Popescu, corporatist din Pipera, deja a turnat mai mulţi colegi care şi-au pupat şeful în cur fără respectarea măsurilor de carantină.

Medicii spun că degeaba eviţi să mai dai mâna cu angajaţii, dacă accepţi să fii pupat în cur de aceştia. Cei mai periculoşi sunt team leaderii, care sunt vectori de contagiune, pentru că îşi pupă şefii în cur şi apoi sunt pupaţi ei în cur de membrii echipei, transmiţând virusul pe cale ierarhică.

“Se recomandă dezinfectarea buzelor cu spirt, precum şi a badge-ului, ori de câte ori se intră la şef, chiar şi atunci când doar îi duc o cafeluţă şi nişte contracte la semnat. Ideal ar fi ca şefii să-şi creeze propria celulă de pupători în cur, pe care să nu-i amestece cu şefii de la alte departamente, ca să nu apară cross-contagion”, explică Decebal Popescu, epidemiolog.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
6 martie 2020 15:26
Citește mai mult despre: coronavirus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult