Veşti proaste pentru un bloc din Capitală. S-a întors din concediu dementul ăla cu bormaşina

Sfârșitul vacanței înseamnă și sfârșitul liniștii pentru locatarii unui bloc din Berceni. Odată cu venirea locatarilor din concediile de pe la mare și munte, a venit și vecinul care folosește non-stop bormașina la orice.

„A început de duminică dup-amiaza, de pe la 4. Seturi de câte 15 minute cu pauze de câte 5. A durat aproape 3 ore. Apoi a revenit și în această dimineață, la 7, noroc că a trebuit să duc copiii la școală și nu l-am prins foarte mult”, a declarat un vecin care locuiește în bloc de 7 ani de zile.

Omul cu bormașina a început lucrul în bloc la începutul anilor 2000, când și-a cumpărat prima bormașină din Obor. De atunci a găurit neîncetat în casă, înfundând ghena blocului cu moloz, șpan și capete de burghie rupte. Acesta a declarat că mai are doar puțin de lucru, să mai pună un raft și termină renovarea casei. Totodată, a afirmat că înțelege nemulțumirea vecinilor și că, pentru a fi iertat, e dispus să împrumute bormașina gratis oricărui vecin care are nevoie de găurit ceva.

Scris de Eftimie
12 septembrie 2016 11:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult