Veşti proaste! Puşcăriile vor fi închise în perioada Sărbătorilor!

Se anunţă vremuri grele pentru cei care vor să comită infracţiuni! Administraţia Naţională a Penitenciarelor a făcut publicul programul pentru perioada sărbătorilor de iarnă şi se pare că mulţi vor rămâne pe afară. Astfel, în zilele de 25, 26 şi 31 decembrie porţile puşcăriilor vor fi închise, ca şi pe 1 şi 2 ianuarie. De asemenea, între 27 şi 30 decembrie închisorile vor funcţiona în regim de week-end, cu doar 4 ore de detenţie pe zi. Gândiţi-vă deci de două ori înainte să comiteţi o tâlhărie sau o crimă, ca să nu vă treziţi în libertate!

Administraţia Penitenciarelor promite totuşi că va pune la dispoziţia potenţialilor infractori şi câteva puşcării non-stop pentru urgenţe. Cu toate acestea, mulţi dintre cei care şi-au pus în cap să comită o crimă de Crăciun sau de Anul Nou spun că riscă să rămână în libertate sau se tem că vor trebui să dea şpagă chiar şi pentru câteva ore amărâte petrecute în arestul unei secţii de poliţie de cartier.

Nici situaţia celor care se află deja în penitenciare nu e mai bună. Din cauza închiderii puşcăriilor pe timpul Sărbătorilor, ei sunt în pericol să petreacă Crăciunul şi Revelionul pe străzi. “Ce-o să ne facem dacă nu ne lasă în celule?”, ”, spune un criminal în serie din Penitenciarul Jilava. “O să ajungem, Doamne iartă-mă, să dăm în cap la oameni”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 decembrie 2011 14:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult