Vezi care au fost cele mai populare indigestii de Paştele acesta!

Obiceiurile tradiţionale româneşti cu ocazia sărbătorilor pascale au îndemnat mai multe spitale din ţară să vină cu oferte speciale pentru românii care şi-au propus o indigestie sau o toxinfecţie alimentară de Paşti. „Cele mai căutate pachete au fost cele de grup, pentru că mulţi români preferă să facă indigestie cu familia şi cu cei dragi”, a declarat un medic dintr-un cunoscut spital ieşean.

O noutate pentru anul acesta au reprezentat-o indigestiile peste hotare, destinaţiile preferate fiind Turcia sau Grecia. „E altă lume acolo, oamenii ştiu să se comporte cu tine la urgenţe, aproape toate spitalele au all-inclusive. Practic odată ajuns la spital nici nu ai de ce să ieşi câteva zile afară, nici măcar pentru ţigări”, a povestit un român care a ales acest pachet medical.

Nu toţi au fost însă aşa de norocoşi. Mulţi bucureşteni care au vrut să-şi petreacă sărbătorile pascale la munte au ajuns să facă indigestie pe DN1, cu sandvişurile aduse de-acasă şi cu ce le-au mai trimis rudele de la ţară. “Noroc că aveam nişte răcitură în torpedou şi am putut să fac o toxinfecţie alimentară mai de Doamne ajută, că am stat în Buşteni aproape trei ore”, a explicat un turist român.

Scris de Ef
17 aprilie 2012 07:04

Alte articole

Vezi mai mult