Karma lucrează în moduri misterioase, după cum o dovedește un taximetrist din București, care, al cărui obicei de a face ocolișuri kilometrice pentru a scoate un ban în plus la taximetru s-a întors împotriva lui. Din cauza năravului prostesc, acesta a ajuns la performanța de a parcurge cei 3 metri din sufragerie până în baie în 10, uneori chiar 15 minute. 

taximetrist_pirat_gara_nord.jpg

"Nu e ceva ce pot să controlez, cred că așa m-am obișnuit, sau poate că am asta în ADN de când m-am născut. Da, fac 40 de minute de la Romană la ASE, dar nu e vina mea că nu pot să-mi controlez mâinile și picioarele pe volan și pedale, ca să o iau pe direcția cea mai scurtă", se plânge bărbatul.

"Ăsta e și motivul pentru care fac 10 minute din sufragerie până în baie. Credeți că mie îmi convine să mă scap pe mine în fiecare zi? Am ajuns să plec la baie încă dinainte să am nevoie să mă piș, pentru că știu sigur că o să-mi vină în timpul călătoriei până acolo", a mai spus taximetristul.

Problema bărbatului are, însă, și beneficii. "Când sunt plimbat aiurea prin instituțiile publice de la un ghișeu la altul, nu mă enervez aproape deloc. Deci sunt și părți bune", spune acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Saturday, 07.04.2018 15:22 Social

National Cinematografic