Viață de țepar! Un taximetrist din București face 10 minute din sufragerie până în baie

Karma lucrează în moduri misterioase, după cum o dovedește un taximetrist din București, care, al cărui obicei de a face ocolișuri kilometrice pentru a scoate un ban în plus la taximetru s-a întors împotriva lui. Din cauza năravului prostesc, acesta a ajuns la performanța de a parcurge cei 3 metri din sufragerie până în baie în 10, uneori chiar 15 minute. 

„Nu e ceva ce pot să controlez, cred că așa m-am obișnuit, sau poate că am asta în ADN de când m-am născut. Da, fac 40 de minute de la Romană la ASE, dar nu e vina mea că nu pot să-mi controlez mâinile și picioarele pe volan și pedale, ca să o iau pe direcția cea mai scurtă”, se plânge bărbatul.

„Ăsta e și motivul pentru care fac 10 minute din sufragerie până în baie. Credeți că mie îmi convine să mă scap pe mine în fiecare zi? Am ajuns să plec la baie încă dinainte să am nevoie să mă piș, pentru că știu sigur că o să-mi vină în timpul călătoriei până acolo”, a mai spus taximetristul.

Problema bărbatului are, însă, și beneficii. „Când sunt plimbat aiurea prin instituțiile publice de la un ghișeu la altul, nu mă enervez aproape deloc. Deci sunt și părți bune”, spune acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
7 aprilie 2018 13:22
Citește mai mult despre: taximetrist țepar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult