Viața lui Horodniceanu va fi materie obligatorie la BAC, să știe toată țara cine e 

Autoritățile au anunțat măsuri de urgență pentru ca incidente penibile, cum a fost cel cu procurorul Daniel Horodniceanu să nu se mai repete. Începând chiar din acest an viața lui Horodniceanu va fi materie obligatorie la Bacalaureat, să știe toată țara cine este el, să nu mai existe confuzii.

Elevii vor primi teme diverse, de la caracterizarea personajului Horodniceanu, cum e el ca om, ca ființă, la date istorice și importante din viața lui, respectiv când s-a născut, când a împlinit pentru prima oară 150 de kilograme, precum și aspecte picante, cum ar fi de ce și-a lăsat blana aia sub gușă. Pentru a putea trece examenul elevii trebuie să obțină minim nota 7, întrucât procurorul este un om important pentru țară, nu un fitecine.

Inițiativa a fost apreciată la cel mai înalt nivel, chiar de președintele României, un om cu experiență în educație și în Daniel Horodniceanu, pentru că l-a propus la șefia DIICOT. Astfel, de acum încolo, dacă vreun polițist nu știe cine este el va putea fi salutat cu tradiționala replică ”Mai du-te bă la școală, mai pune mâna pe o carte”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

8 mai 2023 16:12
Citește mai mult despre: Bacalaureat Horodniceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult