Cu toţii ştim cât de beţivi sunt românii! Ce nu bănuia nimeni e motivul pentru care beau, motiv descoperit de Victor Ponta cu mintea lui perspicace: se pare că românii beau de dorul lui. Ponta spune că dacă nu ar fi manevrele justiţiei băsiste, românii ar putea să bea de fericire că e el în ţară.betivi_moldova_inundatii.jpg

“Uitaţi în ce hal au fost aduşi de către Iohannis şi odioşii lui liberali băsişti!  Oltenii, fieful meu de suflet, am văzut că beau 3,8 litri/persoană/lună. Sunt convins că beau pe datorie, că fără mine de unde bani? Cine le mai dă ajutoare sociale ca să poată ei să stea degeaba şi să bea?”, a întrebat retoric fostul premier Victor Ponta.

Oltenii sunt atât de supăraţi că Ponta nu e în ţară să le dea pensii, că beau până la 7 litri pe metru de intestin şi au reuşit chiar să bată media moldovenilor, lucru despre care toată lumea spunea că e imposibil. Aceştia abia aşteaptă întoarcerea lui Ponta, ocazie cu care vor da o super petrecere: "Ori bem de bucurie să s-a întors eroul nostru, ori de tristeţe că îl bagă la bulău”, a declarat Robert Acrişor, oltean beţiv.

Scris de Ionut | Friday, 03.07.2015 16:35 Social

National Cinematografic