Victor Ponta, despre sondajul care arată că românii sunt beţivi: Bieţii oameni, beau de dorul meu!

Cu toţii ştim cât de beţivi sunt românii! Ce nu bănuia nimeni e motivul pentru care beau, motiv descoperit de Victor Ponta cu mintea lui perspicace: se pare că românii beau de dorul lui. Ponta spune că dacă nu ar fi manevrele justiţiei băsiste, românii ar putea să bea de fericire că e el în ţară.

“Uitaţi în ce hal au fost aduşi de către Iohannis şi odioşii lui liberali băsişti! Oltenii, fieful meu de suflet, am văzut că beau 3,8 litri/persoană/lună. Sunt convins că beau pe datorie, că fără mine de unde bani? Cine le mai dă ajutoare sociale ca să poată ei să stea degeaba şi să bea?”, a întrebat retoric fostul premier Victor Ponta.

Oltenii sunt atât de supăraţi că Ponta nu e în ţară să le dea pensii, că beau până la 7 litri pe metru de intestin şi au reuşit chiar să bată media moldovenilor, lucru despre care toată lumea spunea că e imposibil. Aceştia abia aşteaptă întoarcerea lui Ponta, ocazie cu care vor da o super petrecere: „Ori bem de bucurie să s-a întors eroul nostru, ori de tristeţe că îl bagă la bulău”, a declarat Robert Acrişor, oltean beţiv.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 iulie 2015 16:07

Alte articole

Vezi mai mult