Victorie! E atât de cald, că moldovenii din Bucureşti au început să se retragă spre Botoşani

Hai cu codul roşu! Din cauza temperaturilor ridicate, sute de mii de moldoveni aciuaţi în Bucureşti au început să evacueze capitala României şi se retrag dezorganizat către Botoşani, unde se pare că ar fi mai răcoare. Mii de moldoveni se opresc pe traseu, prin satele jegoase pline de violatori, precum Buzăul, de unde moldovenii au venit în Bucureşti începând din cele mai vechi timpuri, dar acum fiind cald regretă umbra prunilor.

Martorii postaţi la căile rutiere de ieşire spre Moldova spun că încă de dimineaţă se scurg puhoaiele de moldoveni către locurile lor de baştină, unde străzile sunt de pământ şi nu li se mai lipesc şlapii de asfalt.

Imediat după 8 dimineaţa s-au golit ghişeele instituţiilor de stat, unde moldovenii puturoşi preferă să se angajeze, ca să nu facă nimic pe bani frumoşi, exact cum fac rudele lor rămase în Moldova, în ceea ce se cheamă “asistenţă socială”.

Moldovenii mai săraci şi-au sunat rudele pe Whatsapp, să vină să-i ia cu căruţele, că ei nu au bani de benzină şi şi-au abandonat răgăliile de Loganuri prin parcările de lângă blocuri. Experţii spun că dacă temperaturile trec de 44 de grade vor pleca din Bucureşti inclusiv braşovenii, cei mai odioşi moldoveni imigranţi din Bucureşti.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iunie 2017 13:16
Citește mai mult despre: canicula moldoveni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult