Video: Un jefuitor de bancă a fost bătut cu scaunul de un client

Ceva similar cu numirea unui incompetent, Emil Boc, în fruntea Guvernului s-a petrecut recent în tagma jefuitorilor de bănci. Lipsa de pregătire a unora dintre practicanţii acestei meserii este absolut năucitoare. Vremurile de aur, când nu oricine ajungea să jefuiască o bancă, se pare că au apus. Înainte era nevoie de ani de experienţă, pregătire riguroasă, practic făceai o universitate până să intri în câmpul muncii. Azi, în schimb, ajung să jefuiască bănci tot felul de incompetenţi, fapt ce scade considerabil cota meseriei.

Un astfel de idiot, că nu pot să-i spun altfel, este un tânăr de 20 de ani din Marea Britanie. Înarmat cu un pistol, acesta a jefuit o bancă, după care a dat să fugă, dar a dat nas în nas cu un client în vârstă de 48 de ani. Fost practicant de judo, clientul a pus mâna pe un scaun şi l-a lovit pe hoţ, după care l-a trântit la pământ. Până la venirea poliţiei, clientul l-a ţinut imobilizat timp de şapte minute pe jefuitor.

Clientul n-a intervenit pentru că îi păsa de banii băncii, ci doar pentru că nu i-a plăcut tonul vocii jefuitorului: „Voia să-i deschid uşa ca să poată fugi şi tot ţipa la mine că dacă nu o fac mă împuşcă. Mi-am ieşit din fire pentru că nu îmi place să fiu ameninţat” a spus acesta.

Să ai un pistol în mână şi să convingi un nene de 48 de ani să-ţi deschidă uşa ar trebui să fie ceva banal, un jefuitor de bănci serios ar face asta şi cu ochii închişi. Probabil individul ăsta nici măcar un pensionar de 80 de ani n-ar fi în stare să jefuiască.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 mai 2010 10:51
Citește mai mult despre: banca jaf pistol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult