vier pfoten protest.jpg Sătui să mai asiste pasiv cum maidanezilor le este încălcat teritoriul, organizaţiile pentru protecţia animalelor cer insistent ca începând de anul viitor câinele maidanez să fie declarat animal sacru. La fel ca vacile în India, controversata propunere prevede sancţiuni aspre pentru orice persoană care lezează în vreun fel fizicul şi psihicul mult încercatului patruped.

„Aşa ceva nu se mai poate. Ieri mai mulţi turişti spanioli au aruncat cu pietre in bietele animale în zona Universitate, pe motiv că ar fi vrut să-i muşte. Toată lumea ştie că maidanezii muşcă numai oamenii răi. Ei bine, pot să confirm că era ceva malefic în ochii acelor turişti. Trebuie să le asigurăm protecţie bietelor animale, evenimentul de la Universitate nu este singular”, a declarat Costel Arhire, supervizor.

Iniţiativa este lăudată în special în rândul blocurilor din Militari şi Drumul Taberei, care conform ultimelor statistici au crescut zeci de generaţii de maidanezi. „M-aş bucura pentru Negruţu, să ştiţi. El nu este un câine rău, chiar dacă a muşcat câţiva locatari, însă numai pe aceia care nu-şi plăteau întreţinerea, i-a simţit el”, a menţionat Ortansa Baron, pensionară. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Wednesday, 23.07.2014 14:02 Social

National Cinematografic