Vietnamezii din Timișoara au mâncat câinii care au mâncat cangurii de la zoo

Cercul vieții și lanțul trofic în acțiune la Timișoara, unde un Fritz vrea să alunge din nou Robu român de pe teritoriul strămoșesc, ca în vremurile imperiului. Câinii vinovați de mâncarea cangurilor din Zoo au fost capturați de către vietnamezii care lucrau la diverse contrucții din zonă și au fost mâncați la rândul lor.

Dar sălbăticia nu se oprește aici, căci chiar și babele care hrăneau câinii maidanezi din milă și prostie au fost mâncate la pensie de către nepoții care nu au locuri de muncă și fac doar meme pe internet. Iar copilele lor au fost seduse de italienii care vin în Timișoara și se pretind conți străvechi, pentru că asta ar face un conte străvechi, ar merge să agațe în România.

Comunitatea sârbă și ex-iugoslavă din Banat a propus, totuși, o soluție mai decentă, și-anume aplicarea legii talionului și aruncarea unui înalt funcționar public să fie mâncat de animalele de la Zoo. Dacă primarul Robu nu este o soluție, că fuge și driblează ca la 65 de ani, atunci măcar un viceprimar, care dintre ei e mai gustos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 septembrie 2020 11:48
Citește mai mult despre: caine canguri Timisoara vietnamezi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult