Era combustibilului fosil e istorie și asta se vede tot mai mult pe șoselele românești, care au fost întotdeauna un mediu propice pentru early adopters. Ca dovadă, trendul pozitiv de anul trecut, când românii au furat cu 30% mai multe mașini electrice și hibrid.

Electric-car-Twizy.jpg

„Toyota Prius a fost mașina preferată de hoții români, urmată de Nissan Leaf și acum vine repede din urmă Renault Zoe. O mașină electrică este mult mai ecologică pentru că atunci când pleci cu ea din parcarea proprietarului nu face zgomot”, a explicat Marius Cozma, redactor șef la revista AutoFurt.

România are o îndelungată tradiție în achiziții de tehnologii alternative și eficiente din punct de vedere energetic. „Încă de la început am fost preocupați de energiile regenerabile, de curent electric. Am început inițiat cu echipamentele electrice din mașini, precum casetofoanele și telefoanele mobile din torpedou și de acolo am progresat constant”. 


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 20.03.2019 14:58 Social

National Cinematografic