Viitorul președinte? Un politician promite vreme caldă și soare de 1 mai în Vamă

Deși oficial campania electorală încă nu a început, asta nu-i oprește pe politicieni să încalce un pic legile în dorința de a fura startul și a câștiga câteva puncte în ochii electoratului. Până la alegerile prezidențiale mai este o grămadă de vreme dar, iată, cunoscutul politician Decebal Popescu s-a detașat vizibil în sondaje după ce promis că va asigura vreme caldă și soare de 1 mai în Vama Veche.

Ultimul sondaj CSOP îl arată pe Decebal Popescu cu 91% în preferințele de vot ale românilor, urmat fiind, la mare distanță, de Traian Băsescu, cu 32%, Victor Ponta cu 25% și Crin Antonescu. ”Sunt singurul care se gândește cu adevărat la dorințele românilor”, își justifică Decebal Popescu promisiunile. ”Actuala clasă politică e ruptă de realitate. Trebuie să fii mai prost ca Șova să le promiți autostrăzi, în condițiile în care oricum nu pot circula pe ele, că-i benzina scumpă și că nu de fiecare dată părinții alegătorilor le dau voie să ia mașina pentru mers la mare”.

Politicianul a spus că, în cazul în care adversarii săi politici vor încerca să contracareze cu cine știe ce alte promisiuni fantasmagorice, poate ridica oricând ștacheta: ”Voi oferi fiecărui român care se întoarce din Vamă după minivacanța de 1 mai câte 200 de lei împrumut, până la salariu”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult