Vin ajutoarele! Franța ne trimite 500 de ventilatoare, Italia 50.000 de moldoveni

Mobilizare impresionantă în ajutorul României! Țările cu adevărat prietene au început să ne trimită ajutoare pentru a ne lupta cu valul 4 de Covid. Din Franța au sosit în dimineața asta 500 de ventilatoare și 3000 de tuburi de oxigen. Italia însă ne-a trimis înapoi 50.000 de moldoveni, care nici măcar nu sunt vaccinați, mișcare considerată bizară inclusiv de către OMS.

Rând pe rând, zecile de mii de moldoveni au început să coboare din avioane, fiind ușor recunoscuți după valizele din Dragonul Roșu, legate cu o fundă, ca să și le recunoască. Sosesc pe toate aeroporturile care au zboruri de Italia și se îndreaptă spre cele mai apropiate case de șomaj.

”Uăi, aruncî șî mie jărsăul!”, se aude în în interiorul cursei de 9:15 de la Bergamo. Avionul e plin și oamenii s-au ridicat deja în picioare, cu toate că însă sunt la 2000 m altitudine, dar cineva a văzut pista și toți s-au îmbulzit la bagaje.

Nu este clar de ce Italia a dorit să ne ajute în acest mod, însă ministrul de externe Italian a declarat că ”facem pentru România exact ce ne-a făcut și România nouă, și tot cu moldoveni”, a spus Fabrizio Bobocelli.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 octombrie 2021 08:41
Citește mai mult despre: italia moldoveni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult