Vindecări miraculoase în România. Mii de bărbați grav bolnav ieri, sănătoși tun și prezenți la muncă azi

1 Martie parcă a fost un blestem pentru mii de bărbați români. Aceștia au căzut răpuși de boli teribile și au sunat la muncă pentru a-și lua liber și din păcate nu au putut fi la birou ca să le ofere colegelor mărțișoare și flori.

”E mare păcat, pentru că luasem pentru absolut toate colegele câte un mărțișor personalizat, și floarea preferată pentru fiecare. Sunt superstițios și nu le voi oferi aceste mici simboluri pe 2 Martie. Evident, nici anul viitor, pentru că deja mărțișoarele din acest an nu vor mai fi la modă pe atunci. N-aș vrea să le forțez pe colege să se compromită purtând vechituri”, explică Marian Coltea, un român care a fost bolnav pe 1 Martie.

Au fost zeci de mii de cazuri de îmbolnăviri subite în toată țara, deși pacienții erau sănătoși pe 28 Februarie, unii chiar mergând la fotbal. Unii români s-au vindecat încă de ieri, pe 1 Martie, de pe la 2 după masa, dar s-au dus în mall, că oricum ziua era irosită și n-au vrut să încurce pe nimeni la birou.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 martie 2017 07:47
Citește mai mult despre: 1 martie bolnavi vindecare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult