Murăturile şi zacusca nu mai sunt prioritatea nr. 1 pentru gospodari! Simţind că se apropie toamna, mulţi români grijulii îşi rezervă sejururi all-inclusive pe litoralul bulgăresc, ca să-şi poată umple sacoşele pentru lunile friguroase care urmează.

bufet_suedez_romani_copy.jpg
Decebal Popescu, un cap de familie din sectorul 4 al Capitalei, este unul dintre aceştia. “Avem şapte paporniţe, pentru şapte zile de concediu. Tocmai mi-am pus brăţara de all-inclusive şi sper să prind câte ceva pentru toată familia: sandvişuri, pişcoturi şi pateuri de la bufetul suedez, cefe de porc şi cartofi prăjiţi, un peşte mai uşor pentru soţie, prăjituri... Aici sunt la discreţie. Le împachetăm cu grijă, le congelăm când ajungem acasă şi mâncăm din ele toată iarna.”

Fiind ocupaţi să strângă de-ale gurii pentru sezonul rece, Popescu şi soţia sa nu vor apuca, probabil, să facă şi o ultimă baie în mare, dar mesele îmbelşugate merită sacrificiul. “La plajă o să-i trimitem pe copii, atunci când n-avem nevoie de ei să ne ajute la cărat!”

Personalul hotelurilor all-inclusive a refuzat să comenteze, fiind în prezent ocupat cu umplerea a zeci de tăvi golite furtunos în ultimele minute de turiştii români.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 28.08.2015 04:19 Social

National Cinematografic