Vine vara! Meteorologii vor publica și temperaturile probabile din autobuze

Administrația Naționalã de Meteorologie a anunțat în aceastã dimineațã lansarea unui nou produs meteo, respectiv vremea probabil în autobuze, tramvaie Și alte mijloace de transport în comun. ”Zilnic primim zeci de telefoane de la cetãțeni care vor sã știe cât va fi temperatura în 336, 178 sau tramvaiul 4. Temperatura de afarã o pot afla și de pe internet”, a spus președintele de onoare al ANM, Ortansa Jude.

Pentru implementarea acestui proiect, ANM va demara un program pilot, în autobuzele bucureștene, unde se vor monta stații meteo care vor mãsura temperatura, umididatea precum și nivelul de transpirație. ”Vom putea transmite, în timp real, pe lângã avertizãri de caniculã, și avertizãri de duhoare, în timp real, pe coduri”, au spus șefii ANM.

Aplicația va fi utilă și pentru pensionari, pentru că se va ști exact de unde trage curentul și ce geam trebuie închis ca să moară toți ceilalți ocupanți ai autobuzului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 mai 2014 14:05

Alte articole

Vezi mai mult