Violenţe şi la Nicula. Pelerinii care înconjurau biserica în patru labe, atacaţi de jandarmi în patru labe!

Fenomenele de tip Piața Victoriei se extind în toată țara. La Mânăstirea Nicula, sute de pelerini care înconjurau biserica în patru labe acuză că au fost atacați și bătuți cu bestialitate de jandarmi în patru labe. Forțele de ordine au dat cu tămâie de război. O creștină spune că a ajuns acasă şi a mai zis ”doamne miluieşte” încă 5 ore, atât de puternic a fost efectul.

Deși zeci de babe au urme de cruce pe frunte, jandarmii spun că de vină sunt nişte ultraşi îmbrăcaţi în negru, de la o mânăstire. Bieții enoriași pun întrebarea firească: ”Dacă Jandarmeria îi ştie, putea să-i identifice şi să-i extragă, nu să ne tămâieze pe toți, de-a valma, copii, bătrâni”.

Violențele lasă în urmă întrebări fără răspuns. De exemplu, cine e omul în alb, cu căciulă de aur şi pulan cu pietre preţioase, care a coordonat intervenţia forţelor de ordine? Are o barbă albă, lungă şi vorbeşte mieros ca un escroc. Cât de greu e să-l identificăm?

”Au pus tunurile cu apă sfinţită pe noi!”, acuză o altă creştină. ”Au dat cu gaz în biserică. Plângea icoana Sfintei Fecioare, de ziceai că i-au ucis pruncul!”. Efectele abuzurilor jandarmilor sunt imprevizibile. Pelerinajul de la Nicula s-a transformat în miting. Surse confirmă că enoriaşii au pornit în genunchi spre Bucureşti, să protesteze faţă de abuzurile anticreştine.

Scris de Ionut
16 august 2018 08:08
Citește mai mult despre: jandarmi pelerinaj

Alte articole

Vezi mai mult