Ultimele ieşiri ale lui Elon Musk pe Twitter arată clar că miliardarul şi-a pierdut minţile! Recent, fondatorul Paypal, Tesla, SpaceX şi Big Man Records a anunţat că renunţă la toate posesiunile lumeşti, urmând să-şi vândă casele, terenurile şi acţiunile deţinute la bursă.

muskchiriecluj.jpg

Cu banii obţinuţi, Musk îşi doreşte să se mute cu chirie la Cluj, unde speră - în condiţiile în care avântul pieţei imobiliare s-a mai domolit - să poată locui, timp de 3 sau chiar 4 luni, într-o garsonieră confort II sau chiar confort I.

"În lumea miliardarilor există acest mit, acest El Dorado - viaţa în chirie la Cluj. Din păcate, multe averi s-au fărâmat în urmărirea acestei fantezii intangibile. Chiar şi bunicii mei şi-au spart toţi banii pe chirie la Cluj şi au fost nevoiţi s-o ia de la zero", spune nea Marcel Rockefeller, prieten apropiat al lui Musk.

"Sper, sincer, că era sub influenţa drogului marijuana. Cu aşa ceva nu se glumeşte", adaugă un alt cunoscut al magnatului american.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 06.05.2020 02:05 Social

National Cinematografic