Visarion Alexa cere ridicarea controlului judiciar, c-ar f… ceva

Controversatul preot ortodox Visarion Alexa a cerut, prin avocați, ridicarea controlului judiciar instituit în urma acuzațiilor de abuz sexual la adresa unor enoriașe. În întâmpinarea făcută de parchet acesta a precizat că înțelege gravitatea faptelor sale dar, pe de altă parte, ar f… ceva.

Acesta spune că de când a fost pus sub acuzare și până astăzi a tot primit mesaje de la enoriașe noaptea pe la 2-3 în care îi spun că ar vrea să se mai spovedească un pic și nu poate să facă gestul, că e sub supraveghere judiciară. „Știți cum e, sunt oameni care nu pot să se pișe dacă se uită cineva la ei, ei bine, eu nu pot să f… dacă se uită un polițai la mine”, a explicat duhovnicul.

Parchetul nu a dat curs cererii făcute de preotul Alexa precizând clar că, conform codului de procedură penală românesc, întrucât nu este pedofil, criminal sau drogat nu poate fi lăsat să umble aiurea pe străzi. Un preot lăsat la întâmplare să umble după femei ar putea cădea pe mâna călugărilor care tot circulă prin oraș și riscăm să ne trezim cu alte poze cu bărbați păroși care se pozează între ei după ce au făcut sex.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 octombrie 2022 16:02
Citește mai mult despre: sex visarion alexa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult